Antena Căutare

FRF-ul negociaza un amical cu Danemarca, pe 15 noiembrie

Eliminata din cursa pentru Europeanul din 2012, Romania este obligata sa joace doua meciuri amicale la mijlocul lunii noiembrie, pe 11 si 15, datele cind se vor disputa meciurile din barajul pentru calificare la Euro.

Cum nationala noastra a terminat doar pe trei in grupa de calificare, iar datele de 11 si 15 noiembrie sint obligatorii in calendarul FIFA, nationala noastra este nevoita sa-si gaseasca adversare dintre cele care vor fi libere la acea data.

FRF-ul a stabilit deja un amical cu Belgia, in deplasare, pentru 11 noiembrie, si negociaza acum cu Danemarca pentru cea de-a doua partida. Meciul ar urma sa se dispute tot in deplasare, conform unui program ce va fi stabilit ulterior.

Danemarca este calificata deja la Campionatul European din Ucraina si Polonia, dupa ce a terminat pe primul loc in grupa sa de calificare, din care au mai facut parte Portugalia, Norvegia, Islanda si Cipru.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Marseille - Arsenal 0-1 \ Londonezii trec pe primul loc in grupa F... Ramos i-a dedicat golul cu Lyon "celui care e numarul unu ca fotbalist si ca om". Vezi despre cine e vorba!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x