Antena Căutare

Ce performanță! Gabriela Ruse, urmașa Simonei Halep, a câștigat finala calificărilor de la Wimbledon și va juca primul Grand Slam din carieră

Gabriela Ruse, considerată de mulți specialiști drept urmașa Simonei Halep în tenisul feminin românesc, a reușit astăzi, la Londra, o performanță de excepție. Jucătoarea de 20 de ani s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon, după ce a reușit o campanie preliminară superbă. 

Elena Gabriela Ruse, considerată de mulți specialiști drept urmașa Simonei Halep în tenisul feminin românesc, a reușit astăzi, la Londra, o performanță de excepție. Jucătoarea de 20 de ani s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon, după ce a reușit o campanie preliminară superbă.

Gabriela Ruse, locul 197 WTA, a trecut azi, în finala calificărilor de la Wimbledon, cu scorul de 6-0, 7-5, de Barbara Haas din Austria. În tururile anterioare, Ruse le-a învins pe Arina Rodionova (Australia), scor 5-7, 6-4, 6-4 și pe Alexandra Cadanțu (România) cu 3-6, 6-4, 6-1.

Pentru Gabriela Ruse urmează debutul pe tabloul principal al unui Grand Slam și urcarea pe locul 195 WTA, cea mai bună clasare din carieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu calificarea Gabrielei Ruse, România va avea 6 jucătoare direct pe tabloul principal de simplu, Simona Halep (principala favorită), Mihaela Buzărnescu (desemnată cap de serie numărul 29), Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului, a avea loc în perioada 2 - 15 iulie.

UNA PE ZI! Anastasia, ambasadoarea frumuseții la Cupa Mondială de Fotbal din Rusia, a incendiat internetul cu aparițiile... Campionatul Mondial Rusia 2018! Final la cartonaș în grupa H. Japonia și Senegal, departajate de criteriul fair-play. Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x