Antena Căutare

Gala K1: Daniel Ghita, invins la puncte de turcul Gokhan Saki/ Alistair Overeem, noul campion din K1

Luptatorul roman Daniel Ghita a ratat calificarea in marea finala K1 de la Yokohama dupa ce a fost invins, in aceasta dimineata, de turcul Gokhan Saki, in cadrul galei desfasurate la Tokyo, in Ariake Colosseum.


In Last 16, Daniel Ghita l-a depasit prin KO pe olandezul Errol Zimmerman.

Gala Finala K1 a inceput la 9:30 (ora Romaniei) cu meciul de rezerva dintre "Spargatorul de oase" Zimmerman (Olanda) si Everton Teixeira (BRA). Disputa a fost castigata de invinsul romanului Daniel Ghita din Last 16, olandezul Errol Zimmerman.

Meciurile Finalei K1

Mighty Mo (SUA) - Peter Aerts (Olanda)/ Peter Aerts a castigat prin KO primul meci al galei, dupa ce l-a trimis de doua ori la podea pe samoanul Mighty Mo, in prima runda.

Semmy Schilt (Olanda) - Keijiro "Kyotaro" Maeda (Japonia)/ Olandezul s-a impus la puncte in cel de-al doilea meci al Galei Finale K1. Schilt va lupta in semi-finale cu compatriotul sau, Peter Aerts.

Alistair Overeem (Olanda) - Tyrone Spong (Surinam)/
Overeem s-a impus destul de clar la puncte

Semifinale:

Semmy Schilt (Olanda) - Peter Aerts (Olanda)/ Peter Aerts s-a calificat in finala galei K1 dupa o victorie superba, la puncte, in fata campionului en-titre.

Alistair Overeem (Olanda) - Gokhan Saki (Turcia)/ Alistair Overeem a castigat prin KO in prima repriza.


FINALA:

Alistair Overeem (Olanda) - Peter Aerts (Olanda)/ Alistair Overeem este noul campion din K1 dupa ce l-a invins prin KO, in prima runda, pe Peter Aerts.

CE 2010: Romania - Serbia 40-28/ Tricolorele se califica in grupele principale... Radu Stefan sustine ca transferul sau la FC Barcelona este o inventie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x