Antena Căutare

Greii tenisului mondial, in frunte cu Ilie Nastase, s-au adunat la gala Number One Celebration, in New York

Ilie Nastase a fost in centrul atentiei, la New York! S-au implinit 40 de ani, de la primul clasament ATP din istorie, in care tenismanul roman, a fost numarul 1 in lume.

Ilie Nastase a fost invitat la gala care a celebrat 40 de ani de top ATP din postura de primul numar unu mondial din istorie. Fostul campion de la Roland Garros si de la US Open I-a aplaudat in genunchi pe Bjorn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovici.

"Primul meu turneu a fost la Wimbledon, cand aveam 20 de ani. Am jucat la Roland Garros si Wimbledon, dar aveam 4-5 ani de recuperat fata de baietii acestia. Am recuperat si am ajuns numarul unu mondial. M-am simtit si mai bine pentru ca a fost asa", a spus Nastase.

Nastase a fost aplaudat la scena deschisa de greii tenisului mondial la evenimentul numit Number One Celebration. Nastase a fost primul numar unu mondial timp de 10 luni. Prima zi a fost 23 august 1973.

Simona Halep a castigat turneul de la New Haven... Chiriches, stop joc! Tottenham nu vrea ca fundasul sa evolueze pentru Steaua in returul cu Legia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x