Greii tenisului mondial, in frunte cu Ilie Nastase, s-au adunat la gala Number One Celebration, in New York

Ilie Nastase a fost in centrul atentiei, la New York! S-au implinit 40 de ani, de la primul clasament ATP din istorie, in care tenismanul roman, a fost numarul 1 in lume.

Ilie Nastase a fost invitat la gala care a celebrat 40 de ani de top ATP din postura de primul numar unu mondial din istorie. Fostul campion de la Roland Garros si de la US Open I-a aplaudat in genunchi pe Bjorn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovici.

"Primul meu turneu a fost la Wimbledon, cand aveam 20 de ani. Am jucat la Roland Garros si Wimbledon, dar aveam 4-5 ani de recuperat fata de baietii acestia. Am recuperat si am ajuns numarul unu mondial. M-am simtit si mai bine pentru ca a fost asa", a spus Nastase.

Nastase a fost aplaudat la scena deschisa de greii tenisului mondial la evenimentul numit Number One Celebration. Nastase a fost primul numar unu mondial timp de 10 luni. Prima zi a fost 23 august 1973.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri