Antena Căutare

Galatasaray - CFR Cluj 1-1/ Remiza eroica pentru ardeleni

CFR Cluj a rezistat infernului de la Istanbul, remizand cu Galatasaray, scor 0-0, intr-un meci din cadrul etapei a 3-a contand pentru faza grupelor din Liga Campionilor. Pantelis Kapetanos a deschis scorul in minutul 19, iar Burak Yilmaz a restabilit egalitatea in minutul 77. Ardelenii au evoluat in inferioritate numerica mai bine de o ora de joc.

Pe o ploaie torentiala, formatia antrenata de Ioan Andone a reusit sa plece neinvinsa de la Istanbul, chiar daca a fost supusa pe final unui adevarat asediu. Ardelenii au inceput mai bine partida si au ratat o mare ocazie chiar in minutul 2. Bastos a sutat de la 16 metri peste poarta lui Muslera.

Clujenii au continuat sa domine partida si au deschis scorul in minutul 19, prin Pantelis Kapetanos. Atacantul grec a reluat din cadere o centrare venita de pe partea stanga de la Carmona, mingea l-a atins pe Nounkeu si a intrat poarta.

Situatia s-a complicat pentru CFR Cluj dupa eliminarea lui Aguirregaray, care a primit doua cartonase galbene in mai putin de trei minute si fost eliminat. Si cum asta n-ar fi fost de ajuns in minutul 34, Galatasaray primeste o lovitura de la 11 metri dupa un hent al lui Sepsi. Norocul a fost insa de partea clujenilor, Felgueiras reusind sa respinga sutul lui Felipe Melo de la 11 metri.

In repriza secunda, ardelenii au renuntat definitiv la ofensiva, iar turcii au atacat in valuri. Rand pe rand au ratat elevii lui Fatih Terim prin Umit Bulut, Riera si Selciuc. Presiune gazdelor avea sa aiba sorti de izbanda cu aproximativ un sfert de ora inainte de final. Burak Yilmaz a restabilit egalitatea printr-o lovitura de cap dupa o centrare foarte buna a lui Amrabat. Felgueiras a avut si partea lui de vina dupa ce a iesit gresit pe centrare.

CFR Cluj a rezistat si se intoarce de la Istanbul cu un punct, care mentine echipa lui Ioan Andone pe locul 2 in grupa. In celalalt meci din grupa Manchester United a intors senzational rezultatul de la 0-2 in fata portughezilor de la Braga si s-a impus cu 3-2.

Au evoluat echipele:

Galatasaray Istanbul: Muslera - Eboue (Sabri Sarioglu '68), Nounkeu, Semih Kaya, Riera - Hamit Altintop (Burak Yilmaz '39), Selcuk Inan, Felipe Melo, Amrabat - Umut Bulut, Elmander (Emre Colak '42). Antrenor: Fatih Terim.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi (Rada '53) - Luis Alberto, Godemeche - Aguirregaray, Bastos (Nicoară '72), Camora - Kapetanos (Muresan '78). Antrenor: Ioan Andone.


Rezultatele zilei:
Manchester United - Braga 3-2
Galatasaray - CFR Cluj 1-1

Clasament:
1. Manchester United 3 3 0 0 6-3 9pct.
2. CFR Cluj 3 1 1 1 4-3 4
3. Braga 3 1 0 2 4-5 3
4. Galatasaray 3 0 1 2 1-4 1

Etapa urmatoare(7 noiembrie)
CFR - Galatasaray
Braga - Manchester United.

Catalina Ponor si iubitul ei au realizat un pictorial de moda... VIDEO! Liga Campionilor: Sahtior invinge pe Chelsea. Barcelona, victorie in min. 90+4 cu Celtic. Vezi rezultatele si gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x