Antena Căutare

GALERIE FOTO! Cristiano Ronaldo a gasit alinare in bratele iubitei, dupa infrangerea de la EURO 2012!

Ce ar putea sa faca un fotbalist bogat si frumos dupa o infrangere la cel mai mare campionat european? Bineinteles, sa mearga cu iubita sa intr-o excursie pe un iaht, in statiunea de lux Saint-Tropez. Si nimic nu poate fi mai minunat, mai ales atunci cand iubita este un supermodel renumit si o cheama ...Irina Shayk.

Cristiano Ronaldo si-a gasit alinarea langa iubita sa, Irina Shayk, si fiul sau Cristiano Jr, in varsta de doi ani, pe un iaht, in statiunea de lux Saint Tropez. Celebrul fotbalist, in varsta de 27 de ani, a fost capitanul echipei Portugaliei, la Euro 2012, insa echipa sa a iesit din campionat, dupa ce a fost infranta in semi-finala impotriva selectionatei Spaniei.

Superbul model rus, Irina Shayk, a fost surpinsa de camerele de fotografiat alintandu-si iubitul, dar si pe fiul acestuia, Ronaldo Jr. Cei doi formeaza un cuplu de doi ani, iar copilul a prins foarte mult drag de Irina, mai ales ca mama copilului nu a fost vazuta niciodata in public. Jucatorul echipei Real Madrid a declarat anul trecut ca spera ca intr-o zi sa se aseze la casa lui si sa aiba mai multi copii, la fel ca David Beckham.

Foto: HEPTA

Vezi cum arata Iker Casillas, la debut, acum 12 ani!... Adrian Mutu ramane in Italia! Va evolua la Atalanta Bergamo! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x