Antena Căutare

Galerie FOTO de care suntem mândri! Cum arată Simona Halep în afara terenului de tenis

E imposibil să nu fi auzit de numele Simonei Halep în ultima vreme, asta pentru că este, de departe, sportiva momentului în România şi de ce nu, în lume.

E imposibil să nu fi auzit de numele Simonei Halep în ultima vreme, asta pentru că este, de departe, sportiva momentului în România şi de ce nu, în lume.

Joacă tenis cu o pasiune incredibilă şi ne-a oferit, în repetate rânduri, victorii de care noi, românii ne-am bucurat alături de ea.

Este originară din Constanţa, are doar 22 de ani şi se află în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume. Simona Halep a adus din nou "sportul alb" în prim plan în România, iar în lume este locul 5 în clasamentul WTA.

Ceea ce puţini ştiu este felul în care Simona Halep arată în afara orelor petrecute la antrenamente şi la competiţii. O prezenţă extrem de fină şi elegantă, mereu în ţinute rafinate, Simona este cu adevărat un om excepţional.

Suntem mândri că suntem conaţionalii tăi!

Foto: unica.ro

Nemţii au nevoie de doar patru zile! Preşedintele lui Bayern Munchen, condamnat la închisoare cu executare... Dinamoviştii visează cu ochii deschişi la Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x