Antena Căutare

Galerie FOTO EXPLOZIVĂ! Ea e BOMBA SEXY care l-a "ACCIDENTAT" pe Florinel Coman! I-a spulberat lui Hagi visul Ligii Campionilor

Florinel Coman, perla lui Gică Hagi de la Viitorul, şi-a îngropat echipa în meciul cu APOEL, din Liga Campionilor, cu mai multe ratări colosale. În spatele performanţelor dezamăgitoare din teren ar fi, aşa cum se întâmplă de obicei la fotbalişti, o bombă sexy.

"Am înţeles că Florinel Coman are ceva scăpări în viaţa personală, dar e tânăr, se mai întâmplă", spunea Victor Piţurcă, fără să dea prea multe detalii. Aflat într-o scădere de formă încă din playoff-ul sezonului trecut şi absent total din meciurile de pregătire şi primele etape ale sezonului, Florinel Coman e o umbră a fotbalistului excepţional de acum un an.

De vină ar fi relaţia pe care atacantul Viitorului ar fi început-o cu o tânără focoasă din Constanţa. Ioana, căci aşa se intitulează iubita lui Coman, i-a cam "înmuiat genunchii" perlei lui Hagi, după cum zic fotbaliştii, iar acest lucru l-a scos total din formă.

În loc să fie cu capul la fotbal, Coman s-a "recuperat" după meciuri în compania iubitei, renunţând total la programul impus de staful echipei, după cum scrie şi Cancan. Aşa se explică modul catastrofal în care vedeta lui Hagi a ajuns să evolueze sau, mai degrabă, să NU mai evolueze în ultimul timp.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după ce a devenit selecţionerul Turciei: "A fost o ofertă de nerefuzat"... Achiziţie importantă pentru Steaua! S-au înţeles şi în cel mai scurt timp urmează să semneze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x