Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Galerie FOTO: Haine noi pentru stelişti! FCSB şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2017/2018

FCSB a prezentat, vineri, pe site-ul oficial, noul echipament al grupării bucureştene, care va fi folosit la partidele de pe teren propriu.

"Echipa noastră va evolua, în meciurile desfăşurate pe teren propriu, într-un nou echipament de joc, care este realizat în culorile tradiţionale ale echipei, roşu şi albastru", se arată pe site-ul steauafc.com.

Tricoul este de culoare roşie, cu dungi verticale, iar gulerul are integrată o bandă de culoare albastră în partea din spate. Părţile laterale ale tricoului au o dungă albastră dintr-un material special. Atunci când jucătorul se află în mişcare, materialul se întinde pentru a oferi o ventilaţie îmbunătăţită şi dezvăluie inserţii de culoare galbenă poziţionate în interiorul texturii.

Potrivit FCSB, Nike a folosit aceasta combinaţie cromatică pentru a integra în echipament culorile care se regăsesc în drapelul naţional. Kitul este completat de un şort de culoare albastră şi de două seturi de jambiere realizate în culorile traditionale ale echipei, roşu şi albastru.

Noul echipament va fi folosit în premieră în primul meci pe care FCSB îl va juca în acest sezon, cu FC Voluntari.

Recomandari