Antena Căutare

Galerie FOTO! Adriana Karembeu, fotomodelul cu cele mai lungi picioare

Adriana. Dupa numele de sot, Karembeu. Dupa numele de “fata mare”, Sklenarikova. Frumoasa de origine slovaca detine recordul pentru fotomodelul cu cele mai lungi picioare.

A vrut sa se faca medic. A studiat din greu medicina la Praga, dar doctoratul si l-a dat pe podiumurile de prezentare ale celor mai mari case de moda.

Adriana a dat bisturiul din mana pe defilarile de pe podium. Si n-a facut rau deloc. In 1998 a fost printre primele manechine alese sa prezinte gama sutienelor Wonderbra. A fost anul cand si-a cunoscut si sotul.

Zbor lin din paris catre Milano. Adriana intr-o parte, Christian Karambeu, campion mondial cu Franta in 98 si european in 2000, in cealalta parte. Doua, trei priviri lungi, ceva dialoguri. Chimie in toata regula. Rautaciosii spun ca acel zbor ar fi adus putin mai mult decat o dragoste la prima vedere.

Prezentarea familiei a fost un adevarat test de foc pentru cei doi amorezi. Adriana l-a invitat pe Christian in casa bunicilor, acolo unde a stat pana la 6 ani. Toate bune si frumoase pana in momentul in care bunicul l-a testat pe Karembeu cu doua paharele. “Daca rezisti, atunci esti suficient de puternic sa ai grija de nepoata”, zicea batranul. Licoarea l-a clatinat serios pe fotbalist, care s-a revansat in momentul in care a dus-o pe Adriana in Noua Caledonie, locul sau de nastere.

La noi nu e cu prezentari, trebuie sa ne gatesti ceva. Suntem familie mare, vezi cum potrivesti reteta”, a ordonat mama jucatorului. Frumoasa Adriana a trecut testul. A urmat casatoria si vreo 13 ani de relatie. Intre timp, sute de aparitii la diverse prezentari si evenimente. Bonus, omologarea recordului pentru fotomodelul cu cele mai lungi picioare.

In martie 2011 venea anuntul. “Nu mi-am inselat niciodata sotul. Am iesit cu un alt barbat pentru ca de cateva luni eu si Christian nu mai formam un cuplu”. Vorbele ii apartin Adrianei. Motivul rupturii ar fi fost acela ca, la 40 de ani, fostul model Victoria’s Secret nu era pregatita sa devina mama.

Adrian Iencsi si Ion Moldovan vin azi la Versus! Adreseaza-le intrebari... Handbal: Romania-Rusia 21-21 / Am ratat victoria in ultimele secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x