Antena Căutare

Galerie FOTO! Sylvie Van der Vaart, drumul de la podium la cancer si inapoi

Sylvie Francoise Van der Vaart, pe numele sau complet, este o cunoscuta actrita si prezentatoare olandeza. Se intelege bine si cu meseria de model, dar apogeul celebritatii l-a atins imediat dupa casatoria cu fotbalistul Rafael Van der Vaart.

Nu era o eleva rea, dar la 18 ani Sylvie a simtit ca scoala nu e tocmai pasiunea ei. A participat la diferite castinguri, iar lumea modei a cucerit-o definitiv. Prezentari, sedinte foto, aparitii tv si sute de evenimente mondene.

In 2003 a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din Olanda. Tot atunci l-a cunoscut pe fotbalistul Rafael Van der Vaart. In 2005 au facut nunta, evenimentul principal in Olanda acelei perioade, pentru ca peste un an sa apara fiul lor, Damian Rafael.

Sylvie avea lumea la picioare. Popularitatea sa a ajuns la nivel maxim in 2008, cand a prezentat gala FIFA pentru decernarea titlului de cel mai bun jucator al anului.

Pe 16 iunie 2009, la sase zile dupa implinirea a sase ani de casatorie, Sylvie a anuntat ca sufera de cancer la san. Operatia si sedintele de chimioterapie au ajutat-o sa invinga boala si sa revina, parca mai puternica, in prim-planul blitzurilor media.

A prezentat diferite showuri si s-a implicat in campanii de prevenire si tratare a cancerului de san. Si-a insotit sotul in fiecare tara in care l-a purtat fotbalul, devenind una dintre cele mai active personaje in Germania, dupa transferul lui Van der Vaart la Hannover.

Gata! I-a sunat ceasul! Mourinho pleaca de la Real!... Pe el il invidiaza Messi si Ronaldo! La 74 de ani are 1300 de goluri marcate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x