Antena Căutare

Gaman si Barboianu, declarati liberi de contract!

Jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu au fost declarati liberi de contract in litigiul cu Universitatea Craiova de Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anuntat presedintele CSL, Valentin Cocean.

Conform acordurilor de incetare a raporturilor de munca prezentate, Gaman si Barboianu au fost declarati liberi. Este o decizie corecta din punctul nostru de vedere, hotararea a fost votata in unanimitate de membrii Comisiei. Clubul Universitatea Craiova are drept la recurs in termen de cinci zile de la comunicarea oficiala


Solutiile in cele doua cazuri, conform site-ului oficial al LPF, sunt urmatoarele:

"Barboianu Stefan Nicolae vs. FC U Craiova - Incetare raporturi contractuale - Respinge ca nefondate exceptia lipsei de interes si a inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata. Respinge ca nefondata cererea reconventionala. Admite cererea de chemare in judecata si constata incetate, la 17.02.2011, raporturile juridice intre parti izvorate din contractul Nr.1457/09.09.2010, inregistrat la LPF sub nr.1724 din 10.09.2010. Cu recurs in cinci zile de la comunicare.

Gaman Marius Valerica vs. FC U Craiova - Incetare raporturi contractuale - Respinge ca nefondate exceptia lipsei de interes si a inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata. Respinge ca nefondata cererea reconventionala. Admite cererea de chemare in judecata si constata incetate, la 17.02.2011, raporturile juridice intre parti izvorate din contractul nr.1117/05.07.2010, inregistrat la LPF sub nr.1556/12.08.2010. Cu recurs in cinci zile de la comunicare", se mentioneaza in comunicatul postat pe site-ul LPF.

Gaman si Barboianu au parasit, la mijlocul lunii ianuarie, cantonamentul Universitatii Craiova de la Govora, cerand sa fie declarati jucatori liberi pe baza unor dezlegari in alb pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului manager al oltenilor, Victor Piturca.

Luni, dupa Adunarea Generala a LPF, Mititelu a anticipat decizia CSL, amenintand ca va cere drept daune sediul LPF daca cei doi jucatori vor fi declarati jucatori liberi.

"Actele mele sunt beton si le va fi greu sa faca o escrocherie dintr-asta, calificata. Dar e clar ca vor sa ascunda falsul de la Liga. Pentru ca persoana care a dat numarul de intrare la Liga a acelor acte e aceeasi persoana care a scris si contractul. Numai ca cei din comisie au refuzat expertiza grafologica si mi-au inchis calea sa demonstrez ca e un fals. Ei s-ar putea sa ia o decizie in defavoarea noastra si vom trai o situatie fioarte interesanta, pentru ca noi vom veni cu o decizie de la Parchet, care va spune ca actele sunt false si atunci sa vedem cum vor raspunde ei cand jucatorii astia poate vor fi liberi de contract printr-o potlogarie. Si atunci voi veni si voi lua sediul Ligii in compensatie. Pe cuvant! O sa-l execut", a declarat Mititelu luni.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

F1: Heidfeld, preia volanul lui Kubica la Lotus Renault... Mititelu, suspendat 6 luni si amendat cu 1.5 miliarde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x