Antena Căutare

Gaz Metan CFR Severin - FC Bihor 3-0 / Circuitul punctelor in natura

Echipa de la malul Dunarii s-a impus fara prea mari probleme in fata unui FC Bihor recunoscator pentru punctele din ultima etapa a sezonului trecut, ce i-ar fi ajutat sa promoveze daca nu ar fi avut probleme cu licenta.

Daca Vasluiul lui Adrian Porumboiu ar fi evoluat in seria Vest a Ligii secunde, tatal unui cunoscut regizor roman ar fi declarat: „la meciul de la Severin jucati 1 la pariuri". Si ar fi avut dreptate.

Contextul pentru ca echipa lui Gheorghe Ghit sa intoarca favorul din ultima etapa a sezonului trecut (atunci cand pe acelasi stadion cei de pe Cris s-au impus fara probleme si au castigat lupta de la distanta pentru promovare cu Mioveni) era cum nu se poate mai bun. Bihorenii fusesera invinsi sambata de UTA pe teren propriu, iar Severin venea dupa un egal la Slatina in fieful unei contracandidate. Asa ca bihorenii au acuzat esecul de pe teren propriu, tocmai de aceea nu s-au regasit.

Pe teren, Saim a profitat de apatia oaspetilor si a modificat pentru prima data tabela in minutul 17. Asediul la poarta lui Pogacsic a continuat, insa elevii lui Bodea nu s-au desprins decat in repriza secunda, cand Neacsa a centrat din lovitura libera de la 30 de metri, iar Mitic a reluat din plonjon pentru a dubla avantajul. Cireasa pe tort a fost pusa de noul intrat Moutinho, care a facut 3-0 in ultimele minute ale partidei.

In urma acestui succes, Gaz Metan a urcat pe locul al doilea al clasamentului, avand acelasi numar de puncte cu Timisoara si FC Arges. Severinenii ar putea sa se distanteze sambata, pentru ca au un meci relativ usor acasa cu FC Olt. Poli se deplaseaza la Alba Iulia, in timp ce pitestenii primeste vizita Bistritei.

foto: gsp.ro

Djokovici a castigat US Open, 3-1 cu Nadal!... Benfica - Manchester United 1-1 / Vezi toate rezultatele serii din Liga Campionilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x