Antena Căutare

Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus de ciori

Elevii lui Ionut Badea au un motiv in plus de ingrijorare inaintea jocului cu Dinamo (sambata, 21:30, liveTEXT pe www.a1.ro).

Pentru ca gazonul de pe "Cluj Arena" a prezentat unele probleme la jocul cu FC Brasov, castigat de U Cluj cu 1-0, oficialii de la "Eco Garden", firma care se ocupa de iarba de pe noul stadion a efectuat unele investigatii in acest sens.

Concluzia acestora a fost una extrem de bizara, insa reala: ciorile care survoleaza Parcul Central si Parcul "Iuliu Hatieganu" coboara noaptea pe gazon, unde ascund nuci, scrie presa locala, care precizeaza ca iarba nu si-a revenit nici pana acum.

"Prima data s-a crezut ca s-ar fi intrat pe gazon cu crampoane, pentru ca gazonul asa a aratat, cu mici gropite. Pana la urma, ne-am uitat si pe inregistrarile video si am vazut exact cauza. Ciorile au sapat pana la 5 centimetri sub pamant pentru a-si ascunde nucile. Poate parea amuzant sau neimportant, insa asta e realitatea. Probabil ca o solutie ar fi montarea unor aparate cu ultrasunete sau, mai simplu, angajarea unor vanatori", a explicat Mircea Craciun, directorul Eco Garden, societate care a montat gazonul pe "Cluj Arena" si care acum se ocupa de mentenanta lui.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mihai Stoica: „Toti de la Steaua sunt vinovati, acolo e vid de putere”... Gigi Becali: „Pancu se ruga de mine sa-l iau la Steaua”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x