Antena Căutare

George Copos a facut o criza de nervi la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Copos a facut o criza de nervi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ultima instanta la care se judeca, Dosarul Transferurilor. Patronul Rapidului s-a abtinut cu greu, sa nu planga in fata camerelor de luat vederi.

“Deja este prea mult, suntem haituiti, suntem niste oameni care traim drame imense. De ce oare suntem in aceasta situatie, de ce oare in aceasta tara? Traiesc o drama mare si eu si familia mea”, a spus Copos.

George Copos va face cinci ani de inchisoare, daca Inalta Curte de Casatie si Justitie nu schimba decizia Curtii de Apel Bucuresti, in Dosarul Transferurilor. Copos si ceilalti grei din fotbal acuzati de evaziune fiscala s-au prezentat la primul termen al procesului la instanta suprema. Procesul s-a amanat, iar Copos a plecat acasa transfigurat. S-a abtinut cu greu sa nu planga.

“Am dat peste 40 de milioane de euro clubului Rapid, ca sa aduc bucurie unor oameni, unor oameni care pana in 1990 jucat un an in divizia A si trei ani in Divizia B. Pot sa fiu judecat de familia mea, de managerii mei, de cei 2100 de oameni, carora le-am asigurat locuri de munca acum”, a mai declarat el in fata jurnalistilor.

Copos s-a pregatit pentru ce e mai rau. Dupa ce a fost achitat de Tribunalul Bucuresti, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare de Curtea de Apel. Inalta Curte de casatie si Justitie va da verdictul final.

“Ma voi duce, eu sunt pregatit pentru orice! Sunt pregatit de orice, dar va spun inca odata, nu sunt vinovat!”, a conchis el.

Dosarul Sechestrarii: Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare... Gigi Becali nu mai vrea sa se intoarca in Romania, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x