Antena Căutare

George Copos, prima reacţie după condamnare: "Nu am săvârşit nicio faptă penală"

Fostul patron al Rapidului s-a declarat dezamăgit de decizia instanţei şi a spus că va continua toate demersurile pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Fostul patron al Rapidului s-a declarat dezamăgit de decizia instanţei şi a spus că va continua toate demersurile pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

"Ca urmare a pronunţării de către Curtea de Apel Bucureşti a Deciziei penale nr. 222/A din data de 4.03.2014 doresc să fac următoarele precizări:

Informez opinia publică asupra faptului că mă voi conforma întrutotul obligaţiilor ce îmi revin în urma pronunţării deciziei mai sus amintite.

Cu toate acestea, îmi exprim surprinderea faţă de decizia Curţii de Apel Bucureşti întrucât mă consider nevinovat. Sunt nevinovat pentru că nu am săvârşit nici o faptă penală şi mă aşteptam ca hotărârea de achitare pronunţată de Tribunalul Municipiului Bucureşti să fi fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În consecinţă, continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte.

Doresc să îmi asigur angajaţii şi partenerii de afaceri că toate angajamentele asumate de societăţile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate", se arată în comunicatul publicat pe site-ul lui George Copos.

Veşti bune despre starea lui Michael Schumacher... FOTO: Prima imagine cu noul tricou al celor de la Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x