Căutare Live

George Copos, reacții de după gratii: "Sunt nevinovat. Vreau să se repare această hotărâre nedreaptă!"

George Copos este primul condamnat din Dosarul Transferurilorcare reacţionează de după gratii. Închis la Penintenciarul Rahova, Copos s-a plâns pe blogul personal. "Sunt nevinovat. Vreau să se repare această hotărâre nedreaptă!".

George Copos este primul condamnat din Dosarul Transferurilorcare reacţionează de după gratii. Închis la Penintenciarul Rahova, Copos s-a plâns pe blogul personal: "Sunt nevinovat. Vreau să se repare această hotărâre nedreaptă!".

Condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, George Copos se consideră nevinovat. Decizia Curţii de Apel Bucureşti l-a luat prin surprindere pe fostul patron al Rapidului.

Copos se aştepta să fie achitat, aşa cum hotărâse Tribunalul Municipiului Bucureşti în aprilie 2012. La trei zile după ce a aflat că a fost condamnat la închisoare, Copos a reacţionat pe blogul personal.

“Sunt nevinovat pentru că nu am săvârşit nicio faptă penală. Voi face demersurile legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte”, s-a plâns fostul patronul al Rapidului.

După condamnarea în Dosarul Transferurilor, George Copos trebuie să plătească statului aproape 540.000 de euro. Banii reprezintă cheltuielile de judecată, sumele obţinute din transferurile ilegale şi depăgubiri către ANAF şi părţile prejudiciate.

Alexandra Copos a preluat toate afacerile tatălui său. Rapidiştii se gândesc că fiica fostului lor patron ar putea să investească în Giuleşti.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

FOTO: gsp.ro

Veste bună pentru Tătăruşanu! Iubita sa a născut un băiețel... Greii fotbalului, deprimați după gratii...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri