Antena Căutare

Geraldo Alves nu stia ca pleaca la Vaslui, Adrian Porumboiu nu-l mai vrea

Telenovela plecarii portughezului la galben-verzi e departe de a se fi incheiat. Daca pana joi totul era in regula, vineri, Adrian Porumboiu a declarat ca nu-l mai vrea pe experimentatul fundas central.

Gigi Becali doreste sa scape de Geraldo Alves, dar nu din cauza salariului mare, ci pentru ca blocheaza ascensiunea celor doi fundasi centrali ce cocheteaza cu nationala: Chiriches si Gardos.

Tocmai de aceea, patronul stelist s-a inteles cu Adrian Porumboiu pentru a-l ceda pe portughez la Vaslui. Curios este faptul ca Geraldo nici nu stia de aceste discutii. In momentul in care Tanase l-a intrebat pe messenger daca pleaca, acesta a intrebat surprins: "unde?". Mai mult, in momentul in care a aparut la antrenamente cu o bandana galbena pe cap, coechipierii au inceput sa strige: "Hai Vaslui!".

Alves nu a parut prea incantat, iar explicatia avea sa vina ceva mai tarziu. Adrian Porumboiu a declarat ca nu mai e interesat de jucator: "Nu am mai vorbit nici cu Geraldo nici cu Latovlevici. Suntem acoperiti pe linia de fund, dar in cazul unei plecari, ne vom intari din strainatate."

Foto: gsp.ro

Mihai Costea a intrat in dizgratia lui Gigi Becali... John Terry va ramane fara banderola de capitan al Angliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x