Antena Căutare

John Terry va ramane fara banderola de capitan al Angliei

Fundasul John Terry nu va mai fi capitanul nationalei de fotbal a Angliei. Federatia Engleza de Fotbal (FA) a decis sa-i retraga banderola din cauza implicarii intr-un caz de insulte rasiste, pentru care va fi judecat in iulie, imediat dupa Euro-2012, a anuntat vineri presa britanica, citata de Mediafax.

Terry, in varsta de 31 de ani, este acuzat ca a proferat insulte rasiste la adresa jucatorului echipei Queens Park Rangers Anton Ferdinand, la un meci de campionat din luna octombrie. El va fi judecat la 9 iulie, de un tribunal din Londra.

Daily Mail sustine ca Federatia Engleza de Fotbal (FA) l-a anuntat deja pe jucatorul formatiei Chelsea de aceasta decizie, informatie care inca nu a fost confirmata.

Potrivit BBC, conducerea FA a ajuns la un acord pentru a-l lasa fara banderola, fara a-l exclude din echipa.

John Terry a mai pierdut banderola in 2010, cu putin timp inainte de Cupa Mondiala, dupa ce a fost acuzat ca a avut o legatura amoroasa cu fosta partenera a coechipierului din nationala, Wayne Bridge. Selectionerul Fabio Capello i-a redat banderola in martie 2011.

foto: sportwitness.ning.com

Geraldo Alves nu stia ca pleaca la Vaslui, Adrian Porumboiu nu-l mai vrea... Cairo: Confruntari violente intre fani si fortele de ordine. Trei internationali egipteni si-au anuntat retragerea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x