Antena Căutare

Gerard Pique dezvăluie discuțiile pe care le are cu rivalii de la Real Madrid într-un grup secret de WhatsApp. Cum râde starul Barcelonei de rivali

Plictisit de avansul uriaș de puncte pe care Barcelona îl are față de Real Madrid în La Liga, dar mai ales de ideea unei revanșe în fața madrilenilor față de sezonul trecut, fundașul catalanilor, Gerard Pique, a hotărât să pună la cale un grup secret de WhatsApp din care să facă parte atât colegi de la Barca, cât și ”prieteni” de la Real Madrid, sub pretextul ”colegi din națională”.

Într-un articol scris pentru The Players' Tribune, Pique ”a dat din casă” și a expus câteva dintre discuțiile și ironiile care au loc în acest grup secret de WhatsApp cu ”prietenii” de la Real Madrid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Haideți să vă dau o informație în premieră. Toată lumea știe că fotbaliștii au grupuri de WhatsApp. Eu am unul cu prietenii de acasă și unul pentru colegii de la Barcelona. Dar favoritul meu s-ar putea să vă surprindă. În debutul acestui sezon, când aveam 8 sau 9 puncte avans față de Real Madrid, am pus la cale un grup special cu câțiva dintre băieții de la naționala Spaniei care joacă la Real Madrid și Barcelona.”

Și Pique expune ce tip de discuții au loc în acest grup...

”În acest grup nu facem altceva decât să vorbim prostii despre Barcelona și Real! E foarte tare. Ne comportăm ca niște copii. Adevărul e că, mai ales pentru mine, este foarte amuzant, mai ales că avem 15 puncte avans. Sunt foarte creativ în răspunsurile mele.”

Pique explică apoi de unde i-a venit această ideea răzbunătoare față de rivalii de la Madrid...

”Sezonul trecut, când cei de la Real Madrid câștigau tot, se simțeau foarte bine. Vorbeau multe prostii când ne vedeam la antrenamentele naționalei. După fiecare meci câștigat puneau fel și fel de poze din vestiar. Vă amintiți ? Erau fericiți și își încordau mușchii precum The Rock, zicând #HalaMadrid și punând emoticoane cu trofee. Acum e altă senzație. Toate pozele lor de pe Instagram sunt foarte serioase, scriu doar ”Azi am luat 3 puncte. Trebuie să muncim din greu în continuare!”

Iar acum a venit și dulcea răzbunare din partea lui Pique....

”Acum e rândul meu să râd de ei. Mereu le scriu pe grupul de WhatsApp și îi întreb «Hai, băieți! De ce sunteți așa serioși?». Și le trimit emoticone cu fețe care râd. Chiar am ales un nume special pentru acest grup. Se cheamă «FELICITĂRI»", a dezvăluit Gerard Pique.

Gică Hagi mai dă o lovitură pe piața transferurilor. ”Regele” își vinde cel mai important marcator al echipei... OFICIAL: Răzvan Raț a revenit în Liga 1! Dat ca și transferat la Dinamo, fostul căpitan al României a semnat cu o rivală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x