Antena Căutare

Germania - Spania 0-1/ Ibericii, in finala pentru prima oara in istorie

Spania s-a calificat in premiera in finala Cupei Mondiale dupa ce a trecut de Germania, scor 1-0, in penultimul act al competitiei. Singurul gol al partidei a fost inscris de fundasul Barcelonei, Carles Puyol.


Germania a fost inexistenta in atac in prima repriza, cea mai mare ocazie a panzerelor consemnadu-se in minutul 31, cand Trochowski ii da primele emotii lui Casillas. Mijlocasul lui Hamburg trage puternic de la 25 de metri, Jabulani ia traiectoria corecta, dar nu trece de Casillas.

In prelungirile primei parti Ozil cere penalty la un duel cu Sergio Ramos, dar arbitrul Viktor Kassai a lasat meciul sa continue.

Repriza secunda ne-a adus o echipa a Spaniei mai decisa in atac si o Germanie preocupata tot mai mult de blocarea adversarilor decat de a ameninta poarta lui Iker Casillas.

Dupa o ocazie uriasa ratata de tanarul Kroos, formatia "roja" a dat lovitura in minutul 73. Capitanul Carles Puyol a lovit fenomenal un balon trimis din corner si a deschis scorul. Din acest moment, partida a devenit cu adevarat pasionanta. Germania a atacat cu toate liniile, iar Spania a replicat extraordinar pe contraatac.

Elevii antrenati de Joachim Low n-au mai putut reveni pe tabela de marcaj pana la finalul intalnirii, astfel ca Spania, campioana Europei, merge in finala Cupei Mondiale unde va intalni Olanda.

FIFA si France Football vor unifica trofeele "Jucatorul anului" si "Balonul de aur"... Alessandro Petacchi, victorie in etapa a 4-a in Turul Frantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x