Antena Căutare

Gheorghe Chivorchian: "Ratam prea mult!"

Gheorghe Chivorchian, presedintele lui Poli Timisoara, spune ca echipa sa rateaza prea mult si ca trebuie sa se pregateasca mai bine pentru inceputul returului.

"Suntem inca in fata acumularilor. Ne-am propus in Spania sa jucam cu echipe bune sa ne testam pentru jocurile importante din Cupa Romaniei si campionat. Poli a avut opt ocazii, doua bare, trei ocazii singur cu portarul. Sunt ratari multe si de aceea trebuie sa ne pregatim bine pentru inceputul de campionat. Avem un nou sistem mult mai agresiv, unul care ne permite sa ajungem usor la poarta, iar noi avem jucatori capabili sa se adapteze la el"
, a spus Chivorchian la sportro.

Acesta a vorbit si despre sosirea lui Curtean, dar si despre plecarea lui Sretenovici: "Alex Curtean e un jucator foarte bun. La Medias, probabil treceau toate mingiile pe la el, iar acum trebuie sa incerce sa isi faca loc printre titulari. Va pleca Sretenovici, el se va duce la o echipa din Rusia pe o suma convenabila clubului. La echipa vor ramane doar acei jucatori cu care ne vom indeplini obiectivele", a adaugat acesta.

gsp.ro
Legatura la... Oltchim... Iuliu Muresan: Sa fie exclusi cei care vor premieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x