Antena Căutare

Gica Hagi: "Am avut ghinionul sa ma nasc roman"

Gica Hagi crede ca a fost dezavantajat de faptul ca s-a nascut in Romania. El considera ca ar fi avut o cariera mult mai spectaculoasa daca s-ar fi nascut in alta tara si ar fi primit o educatie si o indrumare adecvate.

Considerat cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, Hagi a vorbit intr-un interviu acordat ziarului Libertatea despre ce l-a facut sa ajunga atat de special in lumea sportului.

"Viteza m-a facut genial. Ma, genial... Viteza de aici (n.r. - arata spre cap) si de aici (indreapta un deget catre picioare). Nu tehnica, nu, pe aceea o inveti, pentru ca, prin repetitie, s-o dezvolti cit mai mult. Insusirile native, ce ti-a dat mamica ta, te fac genial. Inteligenta si viteza de executie fac diferenta. Accelerarile, ruperile de ritm, schimbarile bruste de directie... ehe, nu prea mai avem fotbalisti de acest gen", a declarat „Regele”.

Gica Hagi a facut si o marturisire impresionanta. Fostul fotbalist declarat ca a fost un ghinion faptul ca s-a nascut in Romania si a povestit prin ce a trecut dupa ce a ajuns sa joace la Barcelona.

"Am avut ghinionul sa ma nasc roman, altfel ajungeam mult mai sus. O educatie si o indrumare adecvate m-ar fi facut si mai bun. Totusi, faptul ca am avut si un pic de noroc, reusind sa plec la 25 de ani din tara, la Real Madrid, m-a ajutat. Doar ca in Occident trebuie sa ai grija singur de tine, sa te autodisciplinezi. Daca nu-ti impui singur ca trebuie sa fii cel mai bun, n-ai sa reusesti niciodata sa ajungi la un nivel inalt. Pai, la Barcelona, lasat de capul meu, ajunsesem sa sparg seminte pe banca".

Foto: Intact Images

UEFA a sistat primele de participare pentru FC Vaslui, Rapid si Dinamo. Cele trei formatii au datorii catre alte cluburi... Paralimpicii romani, in frunte cu campionul Eduard Novak, au revenit acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x