Antena Căutare

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor! ”Regele” a primit o ofertă uriașă pentru Ianis Hagi. Ce decizie a luat

După loviturile de răsunet din punct de vedere financiar date prin vânzările jucătorilor Răzvan Marin (Standard), Cristi Ganea (Bilbao), George Țucudean (CFR Cluj) Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Romario Benzar (toți FCSB), Gică Hagi a fost aproape de un nou tun: vânzarea lui Ianis Hagi.

Revenit la Viitorul Constanța, după un sezon şi jumătate nereușit la Fiorentina, fiul lui Gică Hagi ar fi putut pleca aproape imediat la o altă echipă, în schimbul unui preţ mai mare decât cele două milioane de euro pentru care a fost răscumpărat. Hagi nu a mai acceptat însă o nouă plecare a lui Ianis. Antrenorul și patronul campioanei a refuzat o ofertă importantă, pentru că şi-a dorit ca tânărul mijlocaş să fie repus pe picioare înainte de a încerca o nouă experienţă în străinătate.

”Gică a avut pe masă o ofertă bună a doua zi după ce l-a luat de la Fiorentina, mai mare de două milioane de euro, dar a decis ca Ianis să joace şase luni la Viitorul. Băiatul a impresionat la Firenze, dar nu mai contează acum, important este viitorul lui. Deja ne gândim la viitorul lui, sunt oferte din trei campionate: Belgia, Italia și Spania”, a declarat impresarul Pietro Chiodi la digisport.

În iulie 2016, Ianis Hagi a fost cumpărat de Fiorentina de la Viitorul pentru 2 milioane de Euro. Fiul ”Regelui” a fost folosit mai mult la Primavera, unde s-a remarcat prin câteva goluri spectaculoase. La echipa mare, a prins doar 48 de minute, toate în Serie A, în sezonul trecut, sub comanda lui Paulo Sousa.

În ianuarie 2018, Hagi Jr. a revenit la Viitorul pentru aceeași sumă de 2 milioane, iar în Liga 1 are evoluții excelente: 2 goluri în 4 meciuri!

Biletul Zilei 15.03.2018. Meciurile spectacol de joi ne aduc profit... Anunț ȘOC din Spania: procurorii cer 8 ani de închisoare pentru Xabi Alonso, jucător care a scris istorie la Real Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x