Antena Căutare

Gigi Becali a explodat după victoria la limită cu Viitorul lui Gică Hagi! Ce jucători au intrat pe lista neagră a patronului și ce se întâmplă cu Nicolae Dică

Umilită de Lazio în Europa League și de FC Hermannstadt în Cupa României, FCSB a debutat cu dreptul în noua ediție a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Nicolae Dică și-au luat revanșa în fața campioanei en-titre Viitorul, de care au dispus la limită, scor 2-1. Victoria roș-albaștrilor nu l-a mulțumit însă pe patronul Gigi Becali, dat fiind faptul că Budescu & co. au evoluat, per total, fără orizont.

Tocmai jucătorul adus de la Astra în urmă cu un sezon, Budescu, a fost cel care a decis în mare parte partida. Acesta a marcat un gol senzațional în minutul 32 și a construit majoritatea fazelor ofensive ale echipei. În rest, FCSB a părut o echipă obosită, fără chef, dar mai ales fără nicio idee tactică.

Absent de la meci, Gigi Becali a fost revoltat de evoluția elevilor lui Nicolae Dică. Șeful FCSB a precizat că roș-albaștrii au avut noroc cu execuția lui Budescu, dar în rest nu i-a plăcut fotbalul jucătorilor săi.

”Ăsta nu e fotbal, că așteptăm o execuție de la Budescu și dăm gol dintr-un corner. Bine, și ei au dat gol, dupa un fault în atac! Știți că eu spun de un fotbalist sau altul. Dar, astăzi, parcă toata echipa era intr-o dilema asa.Nu știu! Eu atât am văzut, că am dat două goluri norocoase.

Am câștigat cu noroc! Prima repriza, dacă mă întrebați pe cine aș fi vrut să schimb, aș fi zis 11 jucatori. Hai, nu 11, poate fără fundașii centrali și fără Morais. A dat Budescu golul acela, am dat un gol norocos din faza fixă, dar în rest. Atâtea pase greșite. Benzar, cel mai bun fundaș dreapta, nu mai face banda. Nedelcu dădea pase la adversar! Eu nu mai înteleg fotbalul!” a spus Becali la TV Dgisport.

Întrebat despre soarta lui Nicolae Dică după încă o evoluție modestă a echipei sale, Becali a spus că postul acestuia nu e în pericol deocamdată.

”N-are rost să comentăm. Stai să se termine campionatul. Cum să fie în pericol scaunul lui Dică, după un meci? Ce, sunt nebun? Îmi bat joc de oameni? Ce înseamnă asta? Are prea mare calitate ca să-mi bat joc de el. Vă spun clar că Dică nu va fi demis dacă vom pierde cu CFR, că nu acest meci clarifică campioana” a adăugat Becali pentru sursa citată.

VIDEO/FOTO: Scene ȘOCANTE în Grecia. Meciul PAOK - AEK, suspendat din cauza incidentelor. Patronul lui Răzvan Lucescu a ... Grecia fotbalistică arde: PAOK Salonic retrogradată și campionatul suspendat ? Decizii fără precedent după meciul cu AEK...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x