Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

BREAKING NEWS! Gigi Becali a primit o ofertă de 5 milioane de Euro pentru un jucător de bază! Decizia luată de șeful FCSB

După ce și-a vândut vedeta, Constantin Budescu, în Arabia Saudită, Gigi Becali este aproape de a se despărți și de stâlpul defensivei din sezonul trecut. Fundașul central din lotul echipei lui Nicolae Dică, sârbul Bogdan Planic, este dorit la echipe importante din Europa, iar Becali cere o sumă uriașă pentru jucătorul venit în 2017 la vicecampioană.

Pentru moment, Becali îl consideră netransferabil pe cel mai bun fundaș din lot, însă o ofertă excelentă îl poate face pe patron să se răzgândească. Singura modalitate ca Planic să plece de la vicecampioana României este ca unul din cluburile care-l dorește să achite clauza de reziliere, care se ridică la 10 milioane de euro!

Momentan, ofertele pentru Bogdan Planic primite de FCSB sunt cuprinse între 3 și 5 milioane de Euro. Impresarul jucătorului a recunoscut că Planic a avut deja 3 oferte importante de la cluburi cu nume din Europa.

”Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, ca ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare.” a spus Zvonko Milojkovic, pentru Digi Sport.

Dacă Planic va fi vândut pe 10 milioane, aceasta ar fi a doua mega-afacere făcută de Becali în ultimele două sezoane. În 2016, Nicolae Stanciu a fost vândut de FCSB la Anderlecht pentru 10 milioane de Euro.

Bogdan Planic a fost cumpărat de FCSB cu doar 300.000 de euro de la Vojvodina. Fotbalistul s-a impus rapid în primul 11 al echipei pregătite de Nicolae Dică și mai are contract cu FCSB până în 2021.

În doar un sezon, cota lui Planic a explodat și a crescut de la 400,000 la 1,7 milioane de Euro

Recomandari