Căutare Live

BREAKING NEWS! Gigi Becali a primit o ofertă de 5 milioane de Euro pentru un jucător de bază! Decizia luată de șeful FCSB

După ce și-a vândut vedeta, Constantin Budescu, în Arabia Saudită, Gigi Becali este aproape de a se despărți și de stâlpul defensivei din sezonul trecut. Fundașul central din lotul echipei lui Nicolae Dică, sârbul Bogdan Planic, este dorit la echipe importante din Europa, iar Becali cere o sumă uriașă pentru jucătorul venit în 2017 la vicecampioană.

Pentru moment, Becali îl consideră netransferabil pe cel mai bun fundaș din lot, însă o ofertă excelentă îl poate face pe patron să se răzgândească. Singura modalitate ca Planic să plece de la vicecampioana României este ca unul din cluburile care-l dorește să achite clauza de reziliere, care se ridică la 10 milioane de euro!

Momentan, ofertele pentru Bogdan Planic primite de FCSB sunt cuprinse între 3 și 5 milioane de Euro. Impresarul jucătorului a recunoscut că Planic a avut deja 3 oferte importante de la cluburi cu nume din Europa.

”Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, ca ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare.” a spus Zvonko Milojkovic, pentru Digi Sport.

Dacă Planic va fi vândut pe 10 milioane, aceasta ar fi a doua mega-afacere făcută de Becali în ultimele două sezoane. În 2016, Nicolae Stanciu a fost vândut de FCSB la Anderlecht pentru 10 milioane de Euro.

Bogdan Planic a fost cumpărat de FCSB cu doar 300.000 de euro de la Vojvodina. Fotbalistul s-a impus rapid în primul 11 al echipei pregătite de Nicolae Dică și mai are contract cu FCSB până în 2021.

În doar un sezon, cota lui Planic a explodat și a crescut de la 400,000 la 1,7 milioane de Euro

UNA PE ZI! Izabel, cea mai sexy soție din lotul finalistei Cupei Mondiale Croația!... Biletul Zilei din Europa League! Patru meciuri de joi ne-au adus un pont bombă...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x