Gigi Becali: "Alibec va fi căpitanul echipei Steaua. Îi plătesc eu amenda şi îi dau banderola". Becali nu vrea Dinamo în play-off

 

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a decis ca atacantul Denis Alibec, recent transferat de la Astra şi eliminat în primul meci din 2017, cel cu CFR Cluj, să fie căpitanul echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am zis că o să-i dau banderola ca să-l responsabilizez mai tare. Din punctul meu de vedere, baderola unei echipe trebuie să o aibă cel mai valoros jucător. El e cel mai valoros jucător al meu şi va primi banderola, pentru că el este ca un copil, aşa de băiat bun este. Dar are ieşirile astea în automatism. Dacă va avea banderola, probabil că se va monta psihologic. Îi plătesc eu amenda şi îi dau banderola lui", a declarat Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a adăugat că nu vrea ca rivala Dinamo să se califice în play-off-ul Ligii I: "Dorinţa mea este ca Dinamo să nu intre în play-off. Pentru că Dinamo când joacă cu Steaua se mobilizează foarte tare şi sunt foarte grele meciurile cu Dinamo, dovadă că am pierdut două meciuri. Deşi suntem mai valoroşi ca ei, e ambiţia, se mobilizează foarte tare. Cu celelate echipe nu se mobilizează. Aşa că eu vreau pe Dinamo afară din play-off. Nu mi-e teamă că ne ia titlul, mi-e teamă de ei în meicurile directe. De asta mi-e teamă, că se mobilizează cu noi şi ambiţia anulează valoarea."

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe