Antena Căutare

Gigi Becali anunță doi jucători de națională la FCSB! Transferurile care întăresc trupa lui Dică înainte de posibilele preliminarii ale Ligii Campionilor

Play-off-ul Ligii 1 este încă departe de a-și fi decis campioana, însă FCSB se întărește. Prin vocea ”fanului” Gigi Becali, ieri au fost anunțate două posibile transferuri din vară. Un jucător de naționala României, Adi Popa (29 de ani) și unul de naționala Albaniei, Kamer Qaka (23 de ani)

Play-off-ul Ligii 1 este încă departe de a-și fi decis campioana, însă FCSB se întărește pentru posibilele preliminarii ale Ligii Campionilor. Prin vocea ”fanului” Gigi Becali, ieri au fost anunțate două posibile transferuri din vară. Un jucător de naționala României, Adi Popa (29 de ani) și unul de naționala Albaniei, Kamer Qaka (23 de ani), sunt așteptați în lotul lui Nicolae Dică.

După ce s-a fript cu jucătorii ”de clasă” de la Viitorul, fostul patron al liderului s-a orientat către un jucător surpriză de la echipa surpriză din Play-off, Poli Iași. Este vorba de albanezul Kamer Qakam un jucător de perspectivă.

În vârstă de doar 23 de ani, Qaka a impresionat în acest sezon la echipa lui Flavius Stoican şi are şanse foarte mici să rămână la gruparea din Copou şi în campionatul următor. În perioada de mercato din vară, mijlocaşul albanez ar putea ajunge la FCSB. Chiar șeful roș-albaștrilor, Gigi Becali, s-a declarat impresionat de calităţile albanezului, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1.

Alături de Qaka, la FCSB este așteptat să revină și Adi Popa. După experiența ratată în Anglia la Reading și aventura scurtă la Al Taawon, ”Motoreta” e așteptat cu brațele deschise de Gigi Becali, cel care îl place pentru aportul său ofensiv, dar și defensiv din teren.

”Eu am spus că dacă Adi Popa poate să vină la noi e primit oricând. Mie mi-a plăcut mereu ca fotbalist. Nu mă interesează că n-a reușit în Anglia. Eu știu ce poate el la Steaua. Am spus să vorbesc cu nepotul meu, că nu mai hotărăsc eu.

Am înțeles că și Craiova ar fi făcut o ofertă pentru Qaka, de la Iași. E un jucător care-mi place, dar nu vreau să comentez că suntem înaintea meciului cu Iași. Mie mi-a plăcut de când a dat "rabona". Aia înseamnă că e stăpân pe el. Dacă-l vrea și CFR să vedem unde se duce. La CFR, Craiova sau la Steaua?”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Într-un interviu acordat în ianuarie în presa din România, Qaka a spus că nu s-ar teme de o mutare la FCSB: ”Nu mă sperie un transfer la echipa lui Gigi Becali. Fac faţă la orice fel de presiune, şi la cea de la FCSB. De când eram copil nu m-a interesat ce spune cineva despre mine. Îmi văd de treabă în orice condiţii”

Evoluțiile bune ale lui Qaka la ieșeni au atras atenția staff-ului echipei naționale a Albaniei. Drept urmare, legenda care se află pe banca Albaniei, Christian Panucci, l-a convocat pe Qaka la ultimele meciuri amicale cu Turcia și Norvegia, fiind folosit în ambele partide.

Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Michael Schumacher: „Soția lui a decis! Din păcate, trebuie să respectăm hotărârea!”... Revista presei sportive, 04.05.2018: FCSB joacă ”acasă” cu Poli Iași - stadion plin de steliști; Barcelona dă primul tun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x