Antena Căutare

Gigi Becali anunță transferul posibil al unui jucător de națională la FCSB: ”E un jucător foarte valoros”

Sezonul 2017-2018 este încă departe de final, iar lupta la titlu se duce la golaveraj. Cu toate acestea, Gigi Becali se gândește deja la viitor și atunță posibile transferuri la FCSB. După ce s-a fript cu jucătorii ”de clasă” de la Viitorul, patronul vicecampioanei s-a orientat către un jucător surpriză de la echipa surpriză din Play-off, Poli Iași. Este vorba de albanezul Kamer Qakam un jucător de perspectivă.

În vârstă de doar 22 de ani, Qaka a impresionat în acest sezon la echipa lui Flavius Stoican şi are şanse foarte mici să rămână la gruparea din Copou şi în campionatul următor. În perioada de mercato din vară, mijlocaşul albanez ar putea ajunge la FCSB. Chiar șeful roș-albaștrilor, Gigi Becali, s-a declarat impresionat de calităţile albanezului, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1.

”Qaka, dacă vreau să îl iau, îl iau. E un jucător foarte valoros”, a anunțat Gigi Becali conform digisport.

În acest sezon de Liga 1, Kamer Qaka a apărut în 22 de partide pentru Poli Iaşi, fără, însă, să marcheze. A reuşit, totuşi, două pase decisive şi mai multe faze spectaculoase.

Într-un interviu acordat în ianuarie celor de la Fanatik, Qaka a spus că nu s-ar teme de o mutare la FCSB: ”Nu mă sperie un transfer la echipa lui Gigi Becali. Fac faţă la orice fel de presiune, şi la cea de la FCSB. De când eram copil nu m-a interesat ce spune cineva despre mine. Îmi văd de treabă în orice condiţii”

Evoluțiile bune ale lui Qaka la ieșeni au atras atenția staff-ului echipei naționale a Albaniei. Drept urmare, legenda care se află pe banca Albaniei, Christian Panucci, l-a convocat pe Qaka la ultimele meciuri amicale cu Turcia și Norvegia, fiind folosit în ambele partide.

Cota lui Qaka pe transfermarkt.com a explodat în acest sezon, urcând de la 400,000 la 700,000 de Euro.

Biletul Zilei 04.04.2018. Super-ponturile de miercuri ne-au adus un bilet câștigător!... Cristiano Ronaldo de 10! Starul lui Real Madrid a mai doborât un record din Liga Campionilor. Iată 22 de recorduri fabul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x