Antena Căutare

Gigi Becali și-a distrus echipa după victoria chinuită cu CSM Poli Iași! Nu au scăpat de atacuri Nicolae Dică și trei ”vedete” aduse de la Gică Hagi

FCSB continuă evoluțiile modeste din mandatul lui Nicolae Dică. Vicecampioana din sezonul trecut a învins CSM Poli Iași, scor 1-0, în runda a 3-a din play-off, însă a făcut-o în urma unui meci extrem de modest, în care a suferit enorm contra unei rivale aflate în 10 oameni în ultimele 20 de minute. Cum era de anticipat, Gigi Becali nu și-a iertat jucătorii nici după această victorie care a dus echipa roș-albastră pe locul 1 în Liga 1, la golaveraj.

Gigi Becali a explodat de nervi după finalul meciului cu ieșenii și consideră că FCSB nu are șanse la câștigarea titlului în Liga 1 dacă va evolua în continuare ca în victoria cu Iași, scor 1-0. În atacurile sale, Becali nu și-a ocolit marile ”vedete” aduse de la campioana Viitorul, precum Florinel ”Mbappe” Coman, Dragoș ”Busquets” Nedelcu sau Romario Benzar. De asemenea, unul dintre cei mai slabi jucători din istoria recentă a FCSB-ului, Ovidiu Popescu, a fost și el ”mitraliat”.

”Sunt așa de amărât. Steaua a fost dominată în zece oameni de Iaşi, nu mai contează rezultatul şi că eşti pe primul loc, că nu ai cum să rămâi acolo. Eu când spun că am jucători valoroşi, aşa i-am luat şi aşa am dat două milioane pe Nedelcu, trei pe Coman... Aşa i-am luat! L-am auzit pe Gică spunând că Florinel Coman nu are nimic sub Mbappe, dar l-am văzut că puteam să plecăm pe contraatac şi el a dat mingea adversarilor, să ne dea ei gol. Eu ştiu că nu am cum să fiu bucuros că suntem pe primul loc, are dreptate Cioinac când spune că nu merităm să fim acolo.

Florinel Coman are mingea la el, pe contraatac 4 contra 2, și o pierde. Era să luăm și gol. Nu am cum să fiu bucurus. Are dreptate Cioinac. Am dat 5 milioane pe Coman și Nedelcu și nu merită. La Benzar se vede valoarea, dar joacă doar când vrea. O să iau două pachete de țigări când merg la echipă și o să le dau câte unul fiecăruia, lui Coman și Benzar. Să văd dacă le-am nimerit marca favorită. Ovidiu Popescu joacă de doi ani la Steaua și dă mingi numai la adversar. E atât de speriat. Budescu e singurul care joacă. Nu FCSB e pe locul 1, ci Budescu. Fără el nu făceam nimic. Suntem morți fără el.” a spus patronul FCSB la TV Digisport.

Nicolae Dică a văzut alt meci. Gigi Becali l-a adus cu picioarele pe pământ!

Nicolae Dică nu a fost un antrenor neinspirat doar pe bancă, ci și în declarații. După meci, neexperimentatul antrenor al FCSB a văzut un meci în care echipa sa putea câștiga cu 3-0. Adevărul e că FCSB nu s-a impus nici la șuturile pe poartă (4-5). Gigi Becali a ținut să-l pună la punct și pe Dică.

”Eu nu știu ce se întâmplă, dar nu am de ce să mă bucur că sunt pe primul loc. E vinovat şi Dică! Spune că nu era supărat nimeni dacă era 3-0. Nu e aşa, băi, băiatule! Unde a văzut el 3-0 nu ştiu, că eu nu am văzut. Am văzut că am avut un corner, atât...Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe primul loc! Nu mă cert cu Dică, dar am văzut declaraţia lui. Pe noi ne-a dominat Iaşiul în zece oameni şi el scoate că trebuia să câştigăm cu 3-0? De unde 3-0?”, a mai spus Becali, la postul citat.

Clasamentul la vârf din Play-off-ul Ligii 1 după 3 etape:
1. FCSB 35 p (+2 golaveraj)
2. CFR Cluj 35 p (+1)
3. ”U” Craiova 31 p (+1)

Șocant! Ce făcea, de fapt, fostul jucător al CFR Cluj când a căzut de la etajul 3 al hotelului. S-a crezut că a vrut să ... Revista presei sportive, 02.04.2018: Dinamo își dă afară două vedete aduse în iarnă; Buffon, impresionat de un jucător d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x