Antena Căutare

Gigi Becali: "Coman isi va lua palma inapoi de la mine, ii promit asta!"

Gigi Becali a izbucnit in direct la GSP TV cind a auzit ca unul dintre jucatorii sai favoriti, Andrei Prepelita, ar fi fost lovit in parcare de Dani Coman dupa meciul de aseara dintre Steaua si Rapid, incheiat la egalitate, 0-0.

"Daca i-a dat Coman o palma, ce sa zic eu acum? Hai sa ne luam la bataie atunci! Prepelita trebuie sa faca reclamatie, sa depuna plingere! Daca e asa bataus Coman, o sa ii dam un bodyguard sa vedem daca ii da vreo palma cind sta el pe terasa la vara. Nu exista palme intre fotbalisti, exista fair-play. Se mai intimpla pe teren, dar dupa meci nu exista asa ceva!

Dani Coman isi va lua palma inapoi, ii promit ca i-o voi da eu. Cum sa existe asa ceva in familia mea? Dar o sa fiu cu un bodyguard linga mine, sa nu riposteze. «Ia, ma, palma inapoi, nenorocitule!» E vagabonteala deja din partea lui, e prima oara cind aud asa ceva!", a spus Gigi Becali la GSP TV.

"Pe mine ma intereseaza campionatul. Daca o luam asa, noi am jucat cu Galati, cu Vaslui si cu Rapid. Erau opt puncte de Dinamo si acum sint 10. Dar am jucat cu trei contracandidate, cu primele locuri. E adevarat ca trebuia sa marcam, am avut 20 de minute om in plus. A fost un meci mai cu frica, mai tacticizat.

Toata lumea s-a temut, nu pot sa spun ca am fost noi peste ei sau invers. A fost un joc pe care nimeni nu merita sa il cistige. Steaua nu a pus presiune pe final pentru ca erau jucatorii obositi. Mi-aduc aminte ca aveam doi oameni in plus anul trecut cu Tg. Mures si nu am putut sa marcam. S-au bagat in poarta si nu am putut sa dam gol.

Daca Ilie Stan avea inspiratie sa il bage mai repede pe Radut, poate era altceva. Ne trebuia un jucator care sa dribleze. A adormit, l-a luat somnul pe Ilie Stan, de asta a facut asa tirziu schimbarea. In mod normal, trebuia sa scoata imediat pe Martinovici sau un fundas dupa eliminarea lui Ezequias. Asta nu inseamna ca Prepelita nu trebuia sa dea gol cind avea poarta in fata in prima repriza.

Cred ca Ilie Stan s-a temut si s-a multumit cu un joc egal. Eu stiu ce sentinemnte am trait eu, ma multumeam cu un egal, mai ales ca Dinamo remizase si ea. Pe linga Alexa, trebuiau eliminati si Pancu, si Deac, si portarul... Trebuiau vreo 4-5 jucatori eliminati acolo. Prepelita ce vina avea sa fie eliminat?", a mai spus Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mititelu il face praf pe Ilie Stan: "Sa-i ceara autograf lui Florin Costea! Daca nu-l baga, o sa plece"... Dinamo - Gaz Metan Severin 5-0 \ Fara emotii cu rezervele de la Dunare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x