Antena Căutare

Mititelu il face praf pe Ilie Stan: "Sa-i ceara autograf lui Florin Costea! Daca nu-l baga, o sa plece"

Finantatorul Craiovei, Adrian Mititelu, i-a atacat in direct la Radio GSP pe antrenorul Stelei si pe patronul ros-albastrilor. Acesta crede ca Florin Costea va pleca de la Steaua, daca Ilie Stan va continua sa-l tina pe banca.

"Mihai Costea nu a iesit in evidenta din cauza faptului ca echipa nu e corect asezata pe teren. In jurul lui erau trei rapidisti. Mihai a dat goluri foarte importante si lucrate. Becali face greseli foarte mari cand il numeste mascarici. Au si ei ifosele lor, dar nu trebuie sa-i jignesti. Daca se comporta asa cu ei, s-a terminat!

Florin are personalitate. Cum sa-l tii pe tusa si tu sa n-ai nici o ocazie cu Rapid? E cel mai bun atacant din Liga 1 in acest moment. Isi revine doar daca joaca, nu daca sta pe banca. Nu se lucreaza in halul asta cu ei. Florin pleaca daca vede ca nu-l baga. E orgolios si-al dracului! Stan ar trebui sa fie fericit ca-l antreneaza pe Costea si sa ii ceara autografe la greu!", a punctat Mititelu la Radio GSP.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Torres ar putea ajunge la Malaga in iarna... Gigi Becali: "Coman isi va lua palma inapoi de la mine, ii promit asta!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x