Antena Căutare

Gigi Becali: Exista psoibilitatea ca Steaua sa revina in Ghencea

Dupa ce spusese ca Steaua nu va reveni in Ghencea atat timp cat Armata cere plata datoriei de 600 000 de euro, Gigi Becali a revenit asupra deciziei si a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea ca ros-albastrii sa se intoarca.

Schimbarea de atitudine s-ar fi datorat lui Anghel Iordanescu, cel care a intermediar legatura dintre Gigi Becali si ministrul Apararii, Gabriel Oprea.

„O sa gasim intelegere. Vor intra mai multe lucruri in intelegerea asta. Eu ca sa arat deschidere m-am aratat dispus sa ofer 3.000 de bilete militarilor, gratuit. E vorba si de o chestie de imagine, Steaua fiind apropiata Armatei. El a zis ca o sa gasim o modalitate prin care sa ne intelegem. De-abia acum cred ca e adevarata dorinta lor de a se intoarce Steaua in Ghencea, din ce mesaje am primit din partea lui Gabi Oprea. Casa Stelei va fi Ghencea, iar in meciurile cu peste 27.000 de oameni va fi Arena Nationala. Un meci Steaua - Dinamo ar putea fi pe Arena Nationala, dar in Ghencea noi suntem mai puternici" a spus patronul la o emisiune de televiziune.

Armata a refacut Stadionul din Ghencea si se pare ca gazonul e mai bun decat cel de pe National Arena.

Foto: Intact Images

Victor Piturca a anuntat lotul pentru meciurile cu Belarus si Albania. Vezi programul tuturor preliminaliilor!... VIDEO SOCANT! Fanii echipelor Lokomotiv Moscova si Spartak Moscova se bat ca la razboi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x