Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

NEWS ALERT | Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB, ținut aproape două ore la discuții de procurori! Prima reacție: ”Au fost niște declarații”

Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB a fost chemat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție. Becali a dorit să ofere o declarație în momentul în care a intrat în sediul DNA, pentru a evita specualațiile.

Gigi Becali

UPDATE 14:10 / Becali a părăsit sediul DNA, iar la plecare s-a rezumat să spună doar că a dat niște declarații într-un caz din 2017.

Au fost niște declarații din 2017, cu un teren, date de un prezentator în papion”, a fost reacția lui Becali, conform gsp.ro.

UPDATE 14:00 / Becali stă de două ore în sediul DNA, asta deși spunea, la sosire, că are de îndeplinit o simplă formalitate.

Gigi Becali a venit, miercuri, la prânz, la sediul DNA. Patronul FCSB a explicat că sosirea sa la Direcția Națională Anticorupție nu are legătură cu vreo acuzație.

Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta”, a spus Gigi Becali, în fața reporterilor.

Conform informațiilor oferite de Antena 3, Gigi Becali a venit relaxat, îmbrăcat în trening, și nu se teme că procurorii l-ar putea pune sub acuzare.

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre o declarație pe care Becali a făcut-o în dosarul lui Puiu Popoviciu. La acea vreme, Gigi Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului pentru că spunea că nu își mai amintește cu exactitate denunțul pe care îl făcuse în dosarul ”Ferma Băneasa”.

Gigi Becali a preferat să vină singur la întâlnirea cu procurorii, fără să fie însoțit de avocați.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro