Antena Căutare

Gigi Becali: "La LPF e dictatura!"

Decizia Comisiei de Solutionare a Litigiilor de a-i declara jucatori liberi pe Valerica Gaman si Stefan Barboianu a pornit un nou razboi intre patronul Stelei, Gigi Becali, si presedintele LPF, Dumitru Dragomir.



"Care comisii sunt independente? Cocean ala este asociat cu nevasta lui Nicu Badea, are firma de avocatura, e independent... asta, Florea, eu sunt prieten bun de tot cu el. E independent... ala, Doru Neagu, fratele si copilul lui Dumitru Dragomir. Daca ii zice Mitica Dragomir «Stai in cap», direct in cap se baga. E independent ala", a spus Becali.

In replica, Dragomir a declarat ca "numai un tampit poate crede ca daca esti prieten cu cineva nu poti fi independent". "Oamenii prosti, analfabetii, cei care n-au pus mana pe o carte, asa gandesc. Cei care au facut avere prin santaje asa cred ca se intampla in viata. Dar eu, la Liga, nu fac santaj, eu nu fac nimic in afara legii si a regulamentelor din fotbal", a mentionat presedintele Ligii.

"La el, la Steaua, ce este cand ii face sclavi pe toti? La noi, la Liga, este munca colectiva, la Steaua este dictatura. Daca spune ca sunt amenzile mari, sa schimbe regulamentul. Ce, regulamentul l-am facut eu? Ei, conducatorii de cluburi, au facut regulamentul", a explicat Dragomir.

Universitatea Craiova, evacuata din cantonament... Inter Milano, anchetata in cazul transferului lui Goran Pandev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x