Antena Căutare

Gigi Becali: "Risc să rămân paralizat" / Instanţa decide joi dacă acceptă întreruperea pedepsei

În speranţa eliberării, Gigi Becali şi-a schimbat avocatul şi a apărut în faţa judecătorilor pentru a cere, încă o dată, întreruperea pedepsei în scopul rezolvării problemelor medicale

În speranţa eliberării, Gigi Becali şi-a schimbat avocatul şi a apărut în faţa judecătorilor pentru a cere, încă o dată, întreruperea pedepsei în scopul rezolvării problemelor medicale!

Maria Vasii, cea care l-a scos pe Cristian Cioacă din închisoare, va încerca să-i obţină lui Gigi Becali ieşirea din închisoare! "Când cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, între care şi medicul Ciurea, care este cel mai mare din România, arată că dacă nu se face operaţia este pericol de paralizie, nimeni nu mă poate obliga să fac această intervenţie la un doctor pe care îl vor instituţiile statului", a declarat finanţatorul Stelei, conform Mediafax.

Instanţa a rămas în pronunţare şi a anunţat că joi va anunţa dacă Gigi Becali va putea ieşi din arest pentru a-şi rezolva problemele medicale de care suferă!

Mircea Sandu, declarație - șoc: "Jean Pădureanu nu mai are ce să mănânce"... VIDEO: O vezi? N-o mai vezi! Ronaldinho şi-a ridiculizat adversarul pe ritmuri de dans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x