Antena Căutare

Gigi Becali, scos de pe lista invitatilor la dineul oficial inaintea partidei Ajax - Steaua

3 ani de inchisoare pentru Gigi Becali in dosarul sechestrarii hotilor de masini. Finantatorul Stelei a primit decizia in Dubai si a declarat ca nu-i mai vine sa se intoarca in Romania. Cand a aflat insa ca decizia e cu suspendare, s-a mai linistit putin. Asa ca a anuntat ca va pleca doar.din PNL. Va face vizite lunare la politie si in rest va ramane deputat independent. In plus, Becali are interzis la dineul oficial dinaintea partidei Ajax - Steaua.

O data achitat, acum condamnat! Magistratii Curtii Supreme l-au judecat pe Gigi Becali folosind masuri diferite! Patronul Stelei e in continuare in Dubai. Dar mai are putin si se intoarce acasa.

Gigi Becali spune ca va ajunge in tara joi, dupa ce va face o escala prin Amsterdam. Primele efecte ale condamnarii se vad insa. Purtatorul de cuvant al clubului de fotbal Ajax a anuntat ca Gigi Becali a fost scos de pe lista invitatilor de la dineul oficial de dinaintea partidei Ajax - Steaua Bucuresti.

Acasa il asteapta acum un cazier patat dar si o functie de deputat la care nu are de gand sa renunte. Dosarul sechestrarii de persoane a fost judecat timp de trei ani la CUrtea suprema si a avut parte de mai multe ciudatenii. Hotii si-au schimbat declaratiile de mai multe ori. L-au acuzat initial pe Becali, dupa care au spus ca acesta e nevinovat. De departe insa, declaratia data de Tinel Niculae, cel care a fost impuscat si adus la Becali in portbagajul masinii, a socat pe toata lumea:

"Deoarece eram lovit si imi curgea sange, pentru a nu murdari masina in care urma sa ma sui, sa merg la Becali, am dorit sa intru in portbagaj. A fost ideea mea si asta ca sa nu murdaresc masina cu care urma sa mergem"

Culmea insa, in prima faza, judecatorii i-au achitat si pe bodiguarzii lui Becali, iar aceasta declaratie a fost unul din motive.

Procurorii cer pedepse de 82 de ani de inchisoare pentru greii fotbalului, in "Dosarul Transferurilor"... FOTO+VIDEO | RADIOGRAFIA LUI BECALI: Cioban. Parlamentar. Condamnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x