Antena Căutare

Gigi Becali se teme de un complot cu Petrolul Ploiesti

Gigi Becali sustine in continuare ca Martinovici si Stanca nu merita sa fie suspendati. Patronul Stelei spune ca exista un paragraf in regulament care stipuleaza ca fotbalistul care impiedica un incident nu trebuie sanctionat.

"Robert Dumitru a gresit grav ca i-a eliminat pe Martinovici si Stanca. Daca Ion Craciunescu spune ca n-a gresit, nu stie regulamentul. Regulamentul spune ca daca un jucator impiedica o fapta grava, nu trebuie suspendat.

Cei care fac scandal ar trebui arestati. E posibil ca si eu am o vina pentru acest scandal. Dar poate ca a fost chiar premeditat ca jucatorii Stelei sa fie eliminati. Ba merg chiar mai departe si spun ca poate si Robert Dumitru face parte din acest scenariu, a vrut sa elimine jucatori de la Steaua.

Sau el n-a stiut paragraful din regulament care spune ca fotbalistul care impiedica un incident nu trebuie sanctionat. El trebuia sa opreasca meciul si sa-i dea lui Stanca rosu ca a lovit, dar nu si lui Martinovici. Daca oprea meciul imediat, nu se mai ajungea la petarda.

Dragomir se erijeaza el in Comisii daca spune ca nu se poate anula suspendarea", a declarat Gigi Becali.
Patronul Stelei a anuntat cand Steaua va juca la adevarata valoare: "Cand Tanase, Balan si Florin Costea isi vor reveni complet si vor fi in cea mai buna forma. O sa batem si noi acum pe Maccabi cu 6-0".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Firma de paza de la Ploiesti a primit amenda de 500 de RON. Petrolul a primit 10 000... VIDEO! Ioan Becali saluta gestul lui Martinovici: "Un sarb ne-a salvat onoarea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x