Antena Căutare

Gigi Becali si Adrian Mititelu au negociat in direct la TV: "Da-mi un milion pe toti trei si ti-i dau inapoi!"

Gigi Becali si Adrian Mititelu au negociat in direct la GSPTV, intr-un dialog incredibil cu privire la revenirea lui Prepelita si a fratilor Costea la Universitatea Craiova! "Da-mi un milion pe toti trei si ti-i dau inapoi!", cere Becali, care i-a luat liberi de contract pe Florin Costea si pe Prepelita.

Mai mult, Gigi Becali s-a oferit sa il sune pe Mircea Sandu si sa ii propuna acestuia sa i se dea inapoi jucatorii lui Mititelu, cei 39 de fotbalisti care au parasit echipa atunci cand a fost dezafiliata.


Iata cum au decurs negocierile:

Becali: "Florin Costea a venit liber de contract, Prepelita la fel. Pe Mihai Costea am dat 1,4 milioane cu 6 luni inainte. Pai el spune ce vrea? El nu mai are nici un drept. Se mai da si corect. E un escroc. Pai, ma enervez"

Mititelu: "In momentul in care o sa am echipa, iti dau banii inapoi pe Mihai Costea"

Becali: "Am dat 1,4 milioane pe un jucator. Dar vreau 1 milion pe toti trei"

Mititelu: "Uite, acum i-a crescut si pe aia doi"

Becali: "Ti-i dau si pe 800 de mii. Costea mi-a zis ca ii convine sa se intoarca, avea salariu mai mare la Craiova. Il sun pe Mircea Sandu si ii zic sa ii dam jucatorii lui Mititelu"

Mititelu: "Ar fi o idee extraordinara. Eu imi vreau jucatorii inapoi"

Florin Costea abia asteapta sa se intoarca la Universitatea! Dar numai daca Mititelu ii da 25 000 de euro pe luna, cum avea inainte. In Ghencea, castiga doar 10 000!

sursa foto: gsp.ro

Ghid "util": cum se dopeaza un sportiv pentru Olimpiada!... Reportaj BBC: Hotii de buzunare din Romania se "antreneaza" pentru Olimpiada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x