Gigi Becali și Nicolae Dică s-au decis asupra primului ”11” pentru meciul FCSB - Plzen. O vedetă venită de la Astra e OUT

 

După evoluțiile slabe și foarte slabe din campionat, acolo unde a pierdut puțin contactul cu liderul CFR Cluj, FCSB revine azi în cupele europene, acolo unde a avut evoluții peste medie în această toamnă. De la ora 22:05, pe Arena Națională, elevii lui Nicolae Dică vor (re)ăntâlni echipa cehă Viktoria Plzen, în prima etapă a grupei G.

Ca de obicei, echipa de start a celor de la FCSB se cunoaște deja cu ore bune înainte de data oficială. În stilu-i caracteristic, Gigi Becali a ieșit și a anunțat componența primului ”11”, iar surprizele nu lipsesc.

Patronul FCSB a anunțat că Dică va merge în continuare pe mâna unui singur atacant, iar din apărare și din linia mediană vor lipsi Teixeira, care e indisponibil, și Momcilovic, cel care va trece pe bancă după intrarea noului transfer de la FCSB, Planici.

Față de ultimele dueluri europene, Dică va efectua câteva schimbări tactice. Obligat de accidentări sau de sfaturile patronului, tehnicianul va începe cu următoarea formulă:

FCSB (4-2-3-1): Niță - Benzar, Planici, Bălașa, Morais - Pintilii, Nedelcu - Golofca, Budescu, Tănase - Alibec

Din meciul de azi vor lipsi Teixeira (accidentat), Enache (exclus din lot) și Momcilovic (rezervă, după intrarea lui Planici)

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe