Antena Căutare

Gigi Becali socheaza din nou: "Rapidistii, aia sunt fani adevarati"

Gigi Becali a vorbit despre incidentele provocate de suporterii Stelei, dar si de cei ai lui Dinamo, in ultima vreme.

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar amenda. Nu e nici un fel de problema, plateste Gigi Becali. Gigi Becali e prost, pentru ce platesc eu?! Sunt 20.000 de euro, sa aduca banii cei care au comis incidentele. Problema e sa nu mai faca, da-i naibii de 20.000 de euro! Eram recidivisti, ne puteau suspenda terenul. In doua meciuri acasa, cu Larnaca si cu Maccabi Haifa tot mai incasam 6-700.000 de euro pe putin.

Ei zic ca iubesc echipa, dar nu inteleg cum pot sa faca rau. Sunt oameni care fac rau cand iubesc, asta e! Cu mine nu au ce sa aiba, am eu vreun contract cu suporterii? Un om este proprietar la o societate, nu am nici o conventie cu acei suporteri si nu am nici o obligatie. Nici ei fata de mine, nici eu fata de ei. Daca au ceva cu mine, legea trebuie sa aiba ceva cu ei. Nu am voie sa traiesc la mine in tara?

Sa faca alte legi pentru suporteri in Codul Civil si in Codul Penal daca lor nu li se aplica aceleasi legi. Nu exista ordine in tara asta, pai vezi in Anglia asa ceva?! Numai prin lege se face ceva", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Steaua a fost amendata de UEFA cu 20.000 de euro, cate 10.000 pentru incidentele petrecute atat la meciul de la Cluj, cat si la cel de la Sofia, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali despre suporterii...

...lui Dinamo: "Nu comparati suporterii nostri cu cei ai lui Dinamo. Ai nostri sunt rai, dar aia de la Dinamo intrec orice limita, ce fac ei se numeste huliganism, trebuie arestati toti! Ce se intampla acolo este inadmisibil! Echipa lor e pe primul loc si tu vii cu torte, faci razboi! Abia asteapta sa vina ora meciului sa faca acte de huliganism"

...Rapidului: "Astia de la Rapid incurajeaza echipa, indiferent de rezultat. Aia sunt suporteri adevarati"

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

VIDEO! Bacila a fost externat... Duckadam: "Cred ca Balan va acoperi golul lasat de Nicolita"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x