Antena Căutare

VIDEO! Bacila a fost externat

Cosmin Bacila a fost externat. Victima stelistului Gardos a fost operata, a scapat de ghips si a plecat acasa. "Poti sa ai o gramada de bani. Dar daca esti in spital, nu-ti trebuie nimic", spune Bacila, traumatizat dupa ce 5 zile de internare.

Cosmin Bacila a plecat acasa. Sotia l-a luat cu masina. Fundasul a scapat de ghipsul urias pe care l-a avut pe picior si chiar a facut cativa pasi prin spital.

„Sunt mai optimist, cred ca si in vocea mea se simte, sunt mai optimist. Acum nu ma gandesc la niciun contract, la bani, la nimic. Acum, pur si simplu, sa trec peste durerea asta care e foarte grea si atat. Poti sa ai toti banii din lume, dar daca esti in locul lor aici, nu-ti trebuie nimic" a spus jucatorul Pandurilor.

Florin Gardos l-a vizitat de doua ori pe cel caruia i-a rupt piciorul. Bacila a aflat ca stelistul a primit 10 etape de suspendare, dar spune ca nu este problema lui: „Eu cu el nu am nimic, chiar nu am nimic cu baiatul asta."



Foto: gsp

VIDEO! Mutu i-a promis lui Piti ca va marca impotriva lui Lazio... Gigi Becali socheaza din nou: "Rapidistii, aia sunt fani adevarati"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x