Antena Căutare

Gigi Becali spune că Dragoş Nedelcu şi Harlem Gnohere vor pleca de la FCSB. Cristian Manea şi Salomao şi-au reziliat contractele

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, că mijlocaşul Dragoş Nedelcu va pleca la echipa maghiară Mol Vidi pentru 2,5 de milioane de euro. De asemenea, atacantul Harlem Gnohere va fi transferat, iar jucătorilor Diogo Salomao şi Cristian Manea li s-au reziliat contractele.

"Am cerut două milioane şi jumătate. Ei au oferit două. Au spus că (n.r. - diferenţa) să o punem la bonusuri accesibile, ca să iau banii sigur, 300 dacă sunt în cupele europene - deci iau banii sigur - şi 200 dacă intră în grupele Ligii Europa. Adică nişte clauze prin care să fim siguri că luăm două milioane şi jumătate. Două milioane şi jumătate de euro este de ajuns pentru mine şi gata. Eu cred că şi Nedelcu şi Gnohere vor pleca astăzi. Pentru Gnohere am primit de dimineaţă un telefon dacă vreau 800.000, dar banii în două tranşe şi am zis că da. Dar vreau garanţie bancară. Pentru că la turci şi la arabi - să mă ierte, respect neamurile astea, şi pe turci şi pe arabi - dar ca să faci afaceri cu ei trebuie să iei garanţii. Sunt oameni de onoare, oameni de afaceri şi foarte bogaţi, dar cu ei când ai de-a face trebuie să iei garanţii. Ba că nu ştiu ce, ba că ta la la, ba vorbeşte cu prinţul, ba că nu a fost prinţul şi după aia când să iei banii, îi iei după doi-trei ani pe la FIFA, de ce să mă judec? Salomao a plecat, Manea a plecat, i-am semnat de ieri rezilierea contractului. Asta e strategia clubului, de ce să spun eu de ce a plecat? Nu mai vreau să mâhnesc oameni", a declarat Becali, la ProX.

Mol Vidi ocupă locul 2 în campionatul Ungariei. La această formaţie evoluează fundaşul Adrian Rus.

Becali a anunţat un acord cu suporterii din Peluza Nord pentru a reveni alături de echipă. De asemena, el a spus că FCSB va evolua pe teren propriu la Buzău, în perioada în care nu va putea folosi Arena Naţională.

"Am vorbit azi cu Mustaţă. Eu l-am ajutat, îi trimiteam bani lunar acolo, la puşcărie. I-am spus că ajut galeria cu materiale, că nu au bani, dar numai cu factură la club, cu două, trei autocare, dar iar numai pe factură, nu dau bani şi ca să nu mai existe discuţii de bişniţă şi de speculaţii - că ei ce făceau, veneau ăia din provincie şi eu le dădeam bilete gratis lor şi ei le vindeau bilete la ăia din provincie, că eram noi proşti. Nu, tată. O să fie casă de bilete, cinci lei biletul la peluza de galerie. Toţi care vin din provincie nu trebuie să cumpere la speculă bilete, vor avea cinci lei biletul. Ajut galeria, dar nu vreau să am tangenţe cu ei, vreau linişte. Pe factură, pentru că procurorii mă vânează pe mine, nici o sută de lei nu dau fără factură, că mi-e frică. Nu mă bag în lucrurile administrative, dar mi-a zis Vali că jucăm la Buzău. Vali şi MM au fost acolo şi le-a plăcut. Şi acolo vor fi foarte ieftine biletele, o să fie 15.000 de oameni la fiecare meci. Am înţeles că abia aşteaptă cei de acolo, primarul se ruga de noi ca să facă spectacol pentru populaţia din Buzău, pentru buzoieni. Totdeauna am fost bine primiţi la Buzău. Acolo cred că vom juca. Dar sunt lucruri pe care nu le stăpânesc, le-am spus să facă ce vor", a precizat Becali.

Arena Naţională va intra în administrarea UEFA în vederea Campionatului European din această vară.

Sursa : news.ro

Proiectul Doar Dinamo Bucureşti: Suporterii au preluat 10 la sută din acţiunile clubului... Inais Hagi a semnat contractul cu Rangers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x