Antena Căutare

Gillett si Hicks au obtinut un ordin temporar de restrictie pentru a stopa vanzarea clubului FC Liverpool

Un tribunal din Texas, SUA, a oferit un ordin temporar de restrictie pentru a stopa vanzarea clubului FC Liverpool, sustin proprietarii americani George Gillett si Tom Hicks. Vestea a venit la doar cateva ore dupa ce acestia si-au vazut apelul privind vanzarea clubului respins de catre Inaltea Curte.


"In urma succesului de la Inaltea Curte, consiliul director al Kop Football si Kop Holdings s-au intalnit si au purces la completarea vanzarii clubului Liverpool catre NESV. In mod regretabil, Thomas Hicks si George Gillett au obtinut un ordin temporar de restrictie din partea unui Tribunalul din Texas impotriva directorilor independenti, a Royal Bank of Scotland si NESV, pentru a preveni incheierea tranzactiei. Acest ordin este gratuit, daunator si vom cere inlaturarea lui", se arata intr-un comunicat al clubului.

Robert Peston, editor BBC pe probleme economice, a explicat ca, desi Tribunalul texan nu are nicio jurisdictie in Marea Britanie, "NESV si RBS nu vor sa fie pusi in situatia de a sfida curtea respectiva, pentru ca asta le-ar dauna afacerilor din Statele Unite ale Americii". Dupa inlaturarea ordinului, vanzarea s-arputea face in cateva ore in ciuda tuturor eforturilor lui Hicks si Gillett.

Cei doi americani sustit ca hotararea judecatoreasca de suspendare previne vanzarea clubului Liverpool, audierea in acest caz fiind programata pentru 25 octombrie. "Actiunea legala din Texas face parte dintr-un proces impotriva RBS, Martin Broughton, Christian Purslow, Ian Ayre, NESV si Philip Nash. Procesul cauta suspendari temporare si permanente, precum si daune in valoare de 1,6 miliarde de dolari. Procesul va demasca escrocheria epica a paratilor care au conspirat sa creeze o schema prin care clubul Liverpool sa fie vandut catre NESV la un pret cu sute de milioane de dolari sub adevarata valoare de piata", au anuntat Hicks si Gillett.

Andrei Cristea nu va juca in derby-ul cu Steaua. A fost suspendat o etapa... Mircea Sandu: "Ar trebui sa fim multumiti daca ne vom califica la un turneu final o data la 10-12 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x