Antena Căutare

Gloria Bistrita se distanteaza in clasamentul ligii secunde

In primul meci al returului ligii a doua, ardelenii s-au impus in ultimul minut in fata Chindiei Targoviste si au trecut la 3 puncte in fata coliderului de pana acum, Poli Timisoara.

111 zile au asteptat fanii fotbalului mic. Vineri, liga secunda s-a reluat cu un duel intre doua echipe ce emit pretentii la promovare in seria Vest.

La Bistrita, Gloria din localitate a primit replica Chindiei Targoviste, la primul meci al lui Flavius Stoican pe banca muntenilor.

Echipa lui Gica Popescu a avut ocaziile mai mari in prima repriza, dar imprecizia lui Verdes sau interventiile salutare ale portarului Lazareanu au facut ca la pauza tabela sa arate 0-0.

In repiza secunda, desfasurarea ostitlitatilor s-a schimbat, Silvasan si Predescu putand deschide scorul in urma unor actiune periculoase.

Cand toata lumea se astepta la o remiza, Sorin Radoi s-a ciocnit cu goalkeeperul Perianu, iar Curtuius a profitat si a marcat singurul gol al partidei.

Cu aceasta victorie, Gloria acumuleaza 37 de puncte si se instaleaza singura in fotoliul de lider al Seriei Vest, cel putin pana sambata cand Timisoara va evolua la Oradea cu FC Bihor.

Foto: ligab.ro

Borcea ii prelungeste contractul lui Kone din spital... Adrian Porumboiu: "Daca se apropie de jucatori, le tai mainile"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x