Căutare Live

Goian ar putea ramane liber de contract. Il mai convoaca Piturca?

Fundasul nationalei nu a acceptat diminuarea contractului de la Rangers, iar scotienii ar putea sa renunte la serviciile sale.

Dorin Goian ar putea avea aceeasi soarta ca a lui Costel Pantelimon. Jucatorul lui Manchester City nu a fost convocat de Victor Piturca la amicalul cu Uruguay, selectionerul declarand ca pana canda nu va deveni titular nu va intra in vederile sale.

Echipa de club a lui Goian, Glasgow Rangers, se confrunta cu mari probleme financiare, jucatorilor fiindu-le diminuate contractele cu 75% pentru urmatoarele trei luni.

Goian nu a acceptat masura financiara si nu se stie daca antrenorul scotienilor il va mai titulariza. Mai mult, in vara el ar putea deveni liber de contract.

Foto: Hepta

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Dumitru Dragomir: "Nikolic, potentul campionatului"...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri