Antena Căutare

Golul de un milion de euro

Reusita lui Javier Balboa din minutul 87 al meciului cu Libia le-a adus celor din Guineea Ecuatoriala nu doar 3 puncte in clasament, dar si o suma incredibila.

Inaintea debutului Cupei Africii pe Natiuni, fiul dictatorului Teodoro Obiang Nguema Mbasolo, cel ce conduce Guineea Ecuatoriala de 30 de ani, le-a promis fotbalistilor din Guineea Ecuatoriala 1 milion de euro daca vor reusi sa castige un meci la competitia pe care o organizeaza in acest an alaturi de Gabon.

Jucatorii antrenati de Gilson Paulo nu s-au lasat prea mult rugati si au invins Libia in partida de deschidere prin golul lui Javier Balboa din minutul 87.

"Sa vina milionul!" a scandat dupa meci mijlocasul Juvenal Edjogo-Owono, in clasicul stil intalnit si pe la echipele romanesti. Ceilalti componenti ai lotului au declarat, in schimb, ca banii nu sunt asa de importanti, ceea ce a contat a fost dorinta de a debuta cu o victorie la Cupa Africii, pentru a avea un moral bun in urmatoarele confruntari.

Foto: Intact Images / EPA

Mourinho s-a certat cu Ramos si Casillas. Vezi dialogul incendiar!... FOTO! Libienii si-au prezentat noul steag la Cupa Africii pe Natiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x