Antena Căutare

Gotze, intre Arsenal si Bayern

Talentatul jucator al Borussiei Dortmund a atras atentia marilor cluburi din Europa. Constient de acest lucru, Gotze deja se gandeste sa paraseasca actuala campioana a Germaniei.

Alaturi de Eden Hazard, Mario Gotze este unul din cei mai talentati jucatori din Europa. Colosii din campionatele puternice i-au trecut pe cei doi in topul listelor de achizitii pentru perioada de transferuri.

Hazard, vedeta lui Lille e curtat insistent de PSG, iar Gotze este dorit pe Allianz Arena de cei de la Bayern Munchen. Cunoscut ca un antrenor care prefera tinerii, Arsene Wenger a intrat si el in cursa pentru cei doi, insa e greu de crezut ca Arsenal ar putea face o oferta pe masura cluburilor concurente.

Gotze pare deja cu gandul la urmatoarea destinatie, facand recent o declaratie ce nu ii va incanta pe fanii de pe Westfallen: „Ma flateaza interesul lui Bayern, dar nu exclud un transfer in alta parte sau chiar o continuare la Borussia. Insa imi doresc sa joc an de an in Liga Campionilor".

Foto: Intact Images \ EPA

Rapid, Steaua si FC Vaslui isi joaca ultima carte in Europa League... O macheta reprezentandu-l pe Balotelli va fi arsa la un festival...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x