Căutare Live

Gourcuff va rata meciul cu Romania

Mijlocasul lui OL a va absenta 6 saptamani din cauza unei accidentari si, foarte probabil, nu va face parte din planurile lui Blanc pentru meciul cu Romania.

Yoann Gourcuff a inceput cum nu se poate mai prost sezonul la Lyon. El s-a accidentat dupa primul stagiu al celor de pe Rhone si Saone in Austria si a fost nevoit sa sufere o interventie chirurgicala ce il va tine departe de gazon aproximativ 6 saptamani.

Tatal sau, Christian Gourcuff, antrenor la Lorient, a pus accidentarea pe seama presiunii care a existat la club in sezonul precedent. Astfel, Yoann a dorit sa arate cat mai mult, a tras tare in perioada de pregatire, iar in primul turneu a clacat.

Vestea ar putea fi una buna pentru Victor Piturca, pentru ca meciul nationalei Romaniei cu selectionata Frantei se va disputa pe 6 septembrie. Gourcuff are sanse mici sa joace in primele patru etape, asa ca nu va fi convocat de Laurent Blanc.

Gourcuff este unul din preferatii selectionerului francez, care l-a avut elev la Bordeaux in perioada in care cei de pe Chaban-Delmas au castigat titlul. In ultima intalnire Romania - Franta, Gourcuff s-a aflat pe lista marcatorilor, invingandu-l in toamna lui 2008 pe Lobont cu un sut de la 40 de metri si egaland la 2.

Rapid da de baut: face 89 de ani!... VIDEO! A mai ramas un an pana la Olimpiada din Londra...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri