Antena Căutare

Greva din NBA a produs pierderi uriase: gaura de milioane de euro!

In urma cu doar cateva zile, cea de-a patra greva generala din istoria National Basketball Association (NBA) s-a incheiat, iar prima etapa s-a disputat chiar in ziua de Craciun.

Pe durata acestei greve, echipele din NBA nu au avut dreptul sa programeze partide, sa cumpere jucatori sau sa ii vanda unor alte echipe din Statele Unite. Meciurile din pre-sezon au fost anulate, iar primele sase etape nu s-au disputat. O serie de jucatori au preferat sa plece in Europa si Asia, cu optiunea de a se intoarce in SUA o data cu incetarea perioadei de pauza.

Pierderi insemnate

Nu mai putin de 91 de baschetbalisti au ales sa joace in Europa sau Asia in timpul grevei. Printre ei, nume importante, precum Tony Parker, Deron Williams sau Andrei Kirilenko. Kenyon Martin a ajuns in China, la Xinjiang Flying Tigers, iar Mehmet Okur s-a intors in tara natala, la Turk Telekom.

Acumulate, pierderile jucatorilor au fost extrem de ridicate: aproximativ 350 de milioane de dolari pe luna, bani pe care sportivii i-ar fi incasat din salarii. Conform wfaa.com, mai-marii NBA au pierdut cate un milion de dolari pentru fiecare meci care nu s-a disputat!

Greva din NBA a inceput la 1 iulie 2011 si a durat pana in ziua de 8 a lunii curente.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

FOTO! Pentru ea a divortat Fernando Alonso... Joachim Low il va inlocui pe Mourinho la Real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x